*/

--<<--@ YEMEK VAKTI @-->>--: KESKÜL

Salı, Nisan 04, 2006

KESKÜL







Ilk defa hayatimda keskül yaptim ve coook memnun kaldim.
Ne kadar hos biseymis :) Tavsiye ederim!

Malzemeler:

* 4 su bardagi süg

* 4 corba kasigi pirinc unu

* 1 su bardagi seker

* 1 fiske tuz

* 2 corba kasigi dögülmüs baden

* 2 corba kasigi dögülmüs antep fistigi

* 2 corba kasigi hindistan cevizi

Yapilisi:

  1. Sütü, pirinc ununu, sekeri ve tuzu bir tencerede daima karistirarak pisirin
  2. 1 corba kasigi baden, antep fistigi ve hindistan cevizini icini katin ve karistirtiktan sonra servis kabina dökün.
  3. üzerini kalan badenlei, antep fistigi ile ve hindistan ceviz ile süzleyin.

AFIYET OLSUN!

2 Comments:

Blogger Beyhan said...

Keşkül harika görünüyor,ellerinize sağlık.

10:03 ÖS  
Blogger yemek vakti said...

Beyhan cok tesekkür ederim. Tadi daha bi güzel :)
Saygilar!

6:39 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home

Free Hit Counter
Free Hit Counter