KARINCA PASTA
Malzemeler:
- 150 g margarin
- 90 g seker
- 1 paket vanilin seker
- 2 yumurta
- 200 g un
- 2 cay kasigi kabartma tozu
- 150 ml süt
- 100 g cikolata taneleri (resime bak)
- üzerine pudra sekeri
Yapilisi:
- Margarini, sekeri ve vanilin sekeri güzelcene mixer ile cirpin
- Yumurtalari birer birer ilave edin ve karistirin.
- Sütü, unu, kabartma tozunuda katin ve devam karistirin.
- Resimde gördügünüz cikolatayi döküp karistirdiktan sonra, yaglanmis firin tepsine dökün ve önceden isitilmis firinda (180 derece) pisene kadar pisirin.
- Arzuya göre üzerine pudra sekeri serpe bilirsiniz.
AFIYET OLSUN!
2 Comments:
kek müthiş görünüyor. ellerine sağlık.
Sulecim, tesekkür ederim.
Sevgiler
Yorum Gönder
<< Home